Влез в акаунта си

Какво прави озонаторът за гореща вана?

Озонаторът за гореща вана помага да поддържате водата във вашата джакузи възможно най-чиста. Това е естествено почистващо средство за вашата гореща вана, което означава, че имате нужда от по-малко химикали като хлор и бром, които могат да причинят дразнене на кожата. Той все още е в състояние да пречиства много ефективно водата в горещата вана, като окислява водните замърсители, включително урина, сапун, грим, парфюм, слюнка и слънцезащитен крем, наред с други неща.спа софия

Как работи генераторът на озон?

Озонаторът работи заедно с хлора и брома, използвани за почистване на горещата вана, за да дезинфекцира водата, но поради технологията си с ултравиолетова светлина, той използва по-малко от тези химикали.secret spa

В самопочистващата се хидромасажна вана Hydropool е вграден озонатор и водата преминава през патентованата Micro Cell, където се обработва с озон. След това преминава през камера с ултравиолетова светлина, подобно на повечето системи за пречистване на вода, и водата е изложена на голям обем UVC светлина.масажи софия

Комбинацията от UV и озон формира Hydropool Pure Water System чрез създаване на активен кислород. Това окислява 99 процента от всички замърсители във водата и премахва всеки калций или биофилм вътре в тръбите.

Това не само позволява да се използват по-малко химикали, но също така може да намали времето за поддръжка на горещата вана и да увеличи живота на вашата озонирана вана.

Какви са плюсовете и минусите на озонаторите за гореща вана?

Озонаторът за гореща вана има много предимства, които включват:

  • Това е естествено почистващо средство. Озонът защитава Земята, така че можете да бъдете сигурни, че той ще защити водата във вашата гореща вана също толкова добре.
  • Използването на по-малко химикали може да помогне за намаляване на дразненето на кожата и очите.
  • Има по-малко неприятни миризми при използване на озонаторна технология, тъй като са включени по-малко химикали.масажи
  • Горещите вани с озонатор изискват по-малко поддръжка. Тъй като водата е по-чиста, много собственици на озонирани хидромасажни вани сменят водата само на всеки 7 до 12 месеца, в сравнение с всеки 3 месеца без.
  • Помага за дълголетието на вашата гореща вана, като почиства натрупаното в нейните тръби.спа център софия

Едно нещо, което трябва да имате предвид е, че твърде много озон може да има отрицателен ефект върху дихателната система.

Въпреки това, тъй като озонаторната технология е вградена във вашата хидромасажна вана Hydropool, нейната система за бърза диагностика ще потвърди, че всичко е в изправност, така че можете да бъдете сигурни, че е безопасно.класически масаж

Търсите да закупите хидромасажна вана с ниска поддръжка, която разполага с най-новата озонаторна технология?

Ако сте се чудили „за какво е озонаторът за гореща вана?“, не се колебайте да говорите с нас за вградената система за чиста вода Hydropool. Тук, в Hydropool Surrey, можем да ви посъветваме относно експертното проектиране на системата за чиста вода, което означава, че не се нуждаете от отделен озонатор за гореща вана. Вместо това нашите горещи вани ще направят всичко вместо вас с вградената си озонаторна система.

Защо не си уговорите среща в нашия специално изграден шоурум с джакузи в Адълстоун, Съри?

Ние ще можем да ви демонстрираме технологията на озонатора за гореща вана от нейното инсталиране до разходите, за да ви покажем колко чиста и свежа може да бъде водата в горещата вана с минимална поддръжка.