Влез в акаунта си

Блог

Последни публикации
Мебели за съхранение в банята?

Мебели за съхранение в банята?

Намирането на допълнително място за съхранение в банята ви определено може да бъде трудно. Внасянето на мебели във вече малка баня може да изглежда невъзможно, но в действителност има няколко изненадващо подходящи за съхранение мебели, за които си струва да направите място. От бар колички до библиотеки, в статията на „Interiordesigners.bg“ ще откриете няколко елегантни мебели, които са идеални за съхранение в банята.

Декоративна стълба

Смешно е как нещо толкова просто като декоративна стълба може да трансформира цялата ви баня, но това може да се случи, когато решите да използвате такава вместо обикновена стойка за кърпи. Независимо дали ще намери елегантна или по винтич стълба, тя е стилен начин да се създаде повече място за съхранение във вашата баня.

Бар количка

Елегантна количка за бар винаги е полезно да имате у дома за изскачащи партита, но кой знае колко полезни могат да бъдат те в банята ви? Наред с предлагането на допълнително място за съхранение на кърпи, продукти за красота и други тоалетни принадлежности, тези четириколесни чудеса могат да се движат из банята ви и да се поберат в тесните ъгли с лекота.

Библиотека

Компактната библиотека може да направи чудеса за почти всяка стая от вашия дом – и това включва вашата баня, лишена от съхранение. Независимо дали става дума за малка отворена библиотека или такава с двойна врата, с рафтовете за книги ще имате повече място за съхранение в банята, без да заемате един тон подово пространство.

Висок скрин

Вярвате или не, един изключително висок скрин може да направи повече от просто да удвои пространството в банята ви. Добре разположен скрин във вашата баня – в тесен ъгъл или до тясна стена. Тма той може да предложи безкрайни възможности за съхранение, за да държите тоалетните си принадлежности далеч от погледа.

Шкаф с хижа

Въпреки, че не е идеален за малка баня, ако имате достатъчно късмет да имате по-голяма тоалетна, помислете за инвестиране в шкаф с хижа. Той не само ще осигури достатъчно място за съхранение. Той предлага добре балансирана комбинация от отворени и затворени рафтове. А също и много чекмеджета за скриване на неща, които не трябва да се виждат.

Детско бюро

Разбира се, можете да продадете бюрото на детето си за няколко долара, когато достигне определена възраст. А защо да не го боядисате и да го добавите към банята си за допълнително място за съхранение.

Подвижна количка

Ако търсите дребен и евтин начин да спечелите допълнително място за съхранение за вашата баня, вземете и използвайте сладка подвижна количка. Заедно с доставянето на шкафчета за съхранение на кърпи, козметика и други лични продукти, тези мобилни чаровници могат да се поставят почти навсякъде във вашата баня. А същевременно са толкова евтини.

Нощно шкафче

Добавянето на скрин или нощно шкафче с подходящ размер към банята е чудесен начин да увеличите максимално съхранението. Така няма да стеснявате стила на никого в малко пространство.

Антикварни стари мебели

Може да си мислите, че антиките са твърде изискани за банята. Грешно! Елегантният античен скрин създава величествена и изискана суета. В зависимост от това как е преобразуван, може да осигури и страшно много място за съхранение в банята.

Почти всеки от нас страда от недостиг на място за съхранение в банята. Ние ви предлагаме няколко различни вида мебели. С тяхна помощ ще може да увеличе драстично мястото си за съхранение в малката си баня.

Малки плочки за кухня

Архитектура ренесансресторант градина каваци

Препоръчваме още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *