Влез в акаунта си

Блог

Последни публикации
Избор и планиране на нова баня | Стъпка по стъпка | Част 1

Избор и планиране на нова баня | Стъпка по стъпка | Част 1

Нова баня – Не се обезсърчавайте, когато настъпи момента за ремонт или цялостно изграждане на банята. Следвайте съветите на Interior Designers за избор и планиране на нова баня, стъпка по стъпка.

След като изяснихме основните етапи по планирането на кухнята, дойде момент и за стаята, чийто ремонт разходва много средства.

Банята или нейното състояние е мястото, което до голяма степен е определящо за формирането на цена при продажба на имот. Този факт и собственият ви комфорт са доказателство за това, че следва да инвестирате и да планирате етапите добре.

Ето и някои от стъпките на Interior Designers, които ще спестят време и средства.

От какво се нуждаете във вашата нова баня?

Все по-често срещан елемент в дизайна на този тип помещения е тяхната маломерност. Новото строителство в голяма степен предлага по-малки помещения и по-ниски тавани. Това е фактор, който оказва голямо влияние върху дизайнерите и техните виждания за перфектната нова баня.

За да оформите функционално пространствата е необходимо да се съобразите с нуждите на Вас и Вашето семейство.

Отговорете си на най-важния въпрос – Кой ще ползва новата баня?

Това скорострелно ще намали лутането сред безброй дизайни и възможности.

Желанията ви за собствена баня, биха могли да изискват дълъг списък от спецификации и оборудване, като вана, отделен душ, двойни мивки и полици за съхранение. Докато помещение устроено като баня за гости, може просто да изисква душ и тоалетна.

Съобразете се със своите нужди и интереси. Какво е банята за Вас? Искате да я използвате, за да избягате от реалността и да се отдадете на време за себе си или сте енергичен човек и това е място за един бърз душ.плочки за стена

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да изберете цветовете, оборудването и всички материали за изграждането на пространствата.

Два пъти мери, един път режи

Направете подробен план или чертеж с размери на цялото помещение. Бъдете прецизни и се съобразете с всичко, което определя помещението. Не забравяйте точното местоположение на врати, прозорци, ключове, греди, комини и предвидените изводи за водопровод и канализация.

Съвет от нас е да изчертаете пространството в мащаб, като изрежете в план желаното от Вас оборудване. Така свободно ще ги разполагате в помещението и ще се ориентирате, кой е най-добрият и най-функционален вариант.

Попитайте експерт по интериорен дизайн

Ако сте на етап, в който планирате своята нова баня, най-добре се посъветвайте с експерт. Консултацията на ранен етап е невероятна възможност.

Интериорният дизайнер знае много добре как да създаде функционално пространство и същевременно да внесе емоция и уют.

Те ще могат да ви информират за най -новите материали и технологии и ще предложат много решения за компактни или неудобни пространства. Професионалният им опит ще реши проблеми за увеличаването на пространството, като в същото време свеждат до минимум скъпите грешки.

Вижте останалите стъпки: Избор и планиране на нова баня | Стъпка по стъпка | Част 2

Архитектура ренесанс

Препоръчваме още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *